Vill ha garage för elcyklar

HÄSSLEHOLM En flitig cyklist har vänt sig till Hässleholms kommun med önskemål om att den ordnar ett stöldsäkert cykelgarage, där man kan ställa sin elcykel eller vanliga cykel mot en avgift.
Hässleholm • Publicerad 24 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En flitig cyklist har vänt sig till Hässleholms kommun med önskemål om att den ordnar ett stöldsäkert cykelgarage, där man kan ställa sin elcykel eller vanliga cykel mot en avgift. I garaget skulle cykeln stå tryggt tills cyklisten behövde återvända hem.

Mannen berättar att han för ett år sedan blev bestulen på sin elcykel och söker nu en större trygghet inför nästa gång han behöver ställa den i stan under en dag.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.