Tågförseningar Hässleholm-Lund

Skåne Det är just nu förseningar i tågtrafiken mellan Lund och Hässleholm som sprider sig till andra banor i södra Sverige.

Orsaken är ett elfel som gör att bara det ena spåret går att trafikera mellan Lund och Örtofta. Det finns för närvarande ingen prognos när tågen ska börja rulla igen som vanligt.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Kalmar, Alvesta, Ballingslöv, Burlöv, Diö, Eslöv, Emmaboda, Gemla, Hjärup, Hässleholm, Hästveda, Hovmantorp, Höör, Killeberg, Lessebo, Lund, Malmö, Nybro, Osby, Smedby, Stehag, Stångby, Sösdala, Trekanten, Triangeln, Tjörnarp, Vislanda, Växjö, Åkarp, Älmhult, Örtofta, Örsjö, Hyllie, Karlskrona, Bräkne-Hoby, Bromölla, Bergåsa, Kristianstad, Fjälkinge, Karlshamn, Mörrum, Ronneby, Sölvesborg, Vinslöv, Önnestad, Nässjö, Bodafors, Lammhult, Moheda, Stockaryd och Sävsjö.