Annons

Anmäler varandra efter bråk

TYRINGE I torsdags kväll hamnade två män i 55-årsåldern i en dispyt med varandra vid Qstar-macken i Tyringe, vilket ledde till att polis kallades till platsen.
Hässleholm • Publicerad 29 juli 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

I torsdags kväll hamnade två män i 55-årsåldern i en dispyt med varandra vid Qstar-macken i Tyringe, vilket ledde till att polis kallades till platsen.

Den ena mannen hävdar att han sett den andra bryta av ett torkarblad på en personbil och har därför anmält honom för skadegörelse. Mannen som misstänkts ha utfört bilbrottet har i sin tur anmält den andra mannen för misshandel, olaga hot och olaga frihetsberövande.

Enligt honom ska han ha blivit nedbrottad och i samband med det ska den andra mannen ha hotat att skada honom. Mannen ska vid tillfället fått skador och anser inte att motparten haft någon rätt att frihetsberöva honom, genom att hålla honom nere tills att polis anlände till platsen.

Robert Rosén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons