Tog sig in via sovrumsfönster

Broby Vid 01-tiden natten till fredag märkte en Brobybo att larmet till vederbörandes hus gick när personen inte var hemma.
Östra Göinge • Publicerad 29 juli 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid 01-tiden natten till fredag märkte en Brobybo att larmet till vederbörandes hus gick när personen inte var hemma. Brobybon åkte hem och kunde då konstatera att någon brutit upp ett sovrumsfönster och tagit sig in i huset. Enligt polisanmälan ska bland annat smycken och kontanter ha stulits.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.