Vittsjö höll 0-0 mot serieledaren

fotboll Mötet mellan damallsvenska trean Vittsjö och serieledande Rosengård slutade mållöst.
Hässleholm • Publicerad 31 juli 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Efter första halvlek mellan Vittsjö och Rosengård är det fortfarande mållöst. Foto: Marika Höghäll
Efter första halvlek mellan Vittsjö och Rosengård är det fortfarande mållöst. Foto: Marika Höghäll

Inte mindre än 1 418 personer hade letat sig till Vittsjö Idrottspark för toppmötet mellan de båda skånska lagen.

Den särklassigt vassaste chansen hade Vittsjö efter 40 minuter. Ebba Hed trollade sig fram på mittplan, passade Michelle de Jongh som sköt stenhårt, via Musovics fingertoppar, i ribban. Clara Markstedt högg på returen men fick inte till skottet som en sittande Musovic fick i famnen.

Efter dryga timmens spel genomförde Vittsjö sitt första byte. Lisa Klinga, som var osäker inför matchen efter att ha fått en smäll på höften mot KDFF, gick ut och ersattes av CJ Bott som nyligen kommit tillbaka från den handskada som hon ådrog sig i sommarens VM-spel.

Gästerna dominerade matchbilden under andra halvlek, men när domare Daniel Böcker satte pipan i munnen för sista gången var det för att förkunna att matchen slutat mållöst.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.