Foto: Kenth Borgqvist

Fem generationer

Anneli Jacobsson har skickat in denna bild på fem generationer, som hon äntligen lyckats sammanföra på bild. Det är inte så lätt när familjegrenarna sträcker sig åt olika håll över landet.

Anneli Jacobsson är bosatt i Sölvesborg, men bördig från Vittsjö. Hon står i mitten på bilden och till vänster ser vi hennes dotter Mikaela Schmidt, som är bördig från Sölvesborg men bosatt i Stockholm. Till höger står dottern Rebecka Persson, bördig från Sölvesborg men numera bosatt i Kalmar.
Längst fram sitter Anneli Jacobssons mor Eva Jacobsson. Hon är bördig från Västra Torup men bor i Sibbhult. I knät sitter Evas barnbarns barn Astrid Schmidt. Längst fram till höger sitter så Emilia Jönsson från Tyringe och i famnen håller hon barnbarns barnbarnet Cornelis Persson/Stalsbo. Bilden är tagen av Kenth Borgqvist.