Annons

Mike målfarligast i Sverige

fotboll IFK-anfallarens 20 fullträffar är bäst av alla i de fem högsta serierna.
Hässleholm • Publicerad 9 augusti 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Mike Andrew (till vänster), fotboll. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Mike Andrew (till vänster), fotboll. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Av samtliga spelare i förbundsserierna – från Allsvenskan och ned till division 3 – är Mike Andrew den som har hittat nätet flest gånger i år. Niklas Norman i Norrlandsklubben Iggesunds IK och Emil Fritzell i IFK Eskilstuna har båda gjort 18 mål och är de som kommer närmast Andrews notering. Men där rör det sig om division 3 mellersta Norrland och division 3 södra Svealand.

Annons

Men trots alla Andrews mål ligger IFK Hässleholm bara nia i tabellen.

Mike Andrew är kontrakterad också över 2020 men hymlar inte med att han egentligen har högre ambitioner än bara IFK Hässleholm.

Om det kommer ett tillräckligt bra erbjudande kan Mike Andrews farväl komma redan under veckan som kommer men intresset verkar än så länge oväntat svalt. För ett IFK där Andrew har gjort 20 av 28 mål i årets serie är det oklart vem som skall axla den manteln om han säljs.Och IFK-supportarna kan bara njuta så länge som möjligt.

Annons

Har du fått några konkreta anbud?

Johannes Höghäll Johnsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons