Blir det kalas? av Helena Bross och Christel Rönns.

Boktips

Blir det kalas?
Helena Bross
Christel Rönns
Bonnier Carlsen

Frank är inte sig själv i skolan. Han ser så ledsen ut och blir arg jättefort. När de hoppar rep på rasten trillar han och slår knät så det börjar blöda. Melker följer med Frank till skolsystern. Där börjar han gråta och berättar att mamma och pappa ska skiljas. Och Frank som snart fyller år, hur ska det nu bli med hans kalas? Frank är ledsen och vill inte att nån annan ska veta fast sen när han berättar för sin klass så känns det lite bättre ändå. Och kalaset som han varit så orolig över, blev en jättemysig grillfest för hela klassen – där både mamman och pappa var med. Boken ingår in serien Lätt att läsa.

Dagens fråga

Har du börjat planera för sommarsemestern?

Loading ... Loading ...