GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Storbrand härjar centralt i Hässleholm

Hässleholm På onsdagseftermiddagen började det brinna kraftigt i en magasinsbyggnad på Götagatan i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 14 augusti 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

– Jag var och tränade på JK Fitness när jag märkte att det luktade rök. Då kommer personal in och säger att alla måste utrymma lokalen, för att riskerar att börja brinna i byggnaden, säger Christian Haglund som var på plats.

Matbutiken Netto som ligger i närheten utrymdes och såväl Götagatan som Viaduktgatan spärrades av.

Enligt ett vittne på platsen så ska några personer setts lämna platsen på moped innan branden startat.

Polisen rubricerar händelsen som grov mordbrand. Ingen person är ännu gripen.

bild 1/4
Tågtrafiken har ställts in.
Foto: Privat
Foto: Sofia Åström
Röken spred sig över Hässleholm.
Foto: Sofia Åström
Foto: Lars-Åke Englund
Tågtrafiken har ställts in.
Foto: Privat
Foto: Sofia Åström
Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.