Annons

Utvecklad vård i Hästveda

Hästveda Efter dialoger mellan Vänhem och Hästvedas intresseförening kommer vårdfilialen i Hästveda att öppna upp en barnavårdscentral för läkarbesök.
Hässleholm • Publicerad 16 augusti 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter dialoger mellan Vänhem och Hästvedas intresseförening kommer vårdfilialen i Hästveda att öppna upp en barnavårdscentral för läkarbesök. Man kommer också att underlätta bokning och besök för övrig lokal primärvård samt starta särskilda aktiviteter för äldres hälsa.

BVC familjens hus öppnar också barnavårdscentral där även läkarbesöken inom BVC kommer att kunna ske.

Annons

– Det är en positiv utveckling för barnfamiljer att kunna få besöken på hemorten, säger Marie Lindell verksamhetschef på vårdcentralen Vänhem.

– Vi välkomnar satsningarna som ett viktigt steg i vårt mångåriga arbete för en mer utvecklad primärvård för Hästveda med omnejd, säger Alf Månsson, ordförande i Hästvedas intresseförening.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons