En bra ingång till hösten

Äntligen tillbaka igen efter sommaruppehåll. Man kan väl summera denna sommaren som en riktig klassisk svensk sommar med ett blandat väder. Själv har ledigheten bestått av semester i Norrland kryddat med dagsutflykter.
Men hur skönt det än är när det är dags för semester så är det på något vis lika skönt när man är tillbaka igen i lite rutiner trots att första dagarna mest känns som en riktigt tung uppförsbacke.
Min start igen efter ledighet skulle jag vilja beskriva mer som glädje. Första dagen bestod av att sätta igång den första av totalt fyra utomhusbiokvällar på Stortorget. Dagen börja med barnaktiviteter med hoppborgar och ansiktsmålning på torget för att sedan bytas ut mot en gigantisk bioduk på 12 meter. Första kvällen visade vi Mamma Mia och sedan följdes av Lyckligare kan ingen vara och Tårtgeneralen. Biokvällarna avslutades med A star is born. En film som visade sig väldigt populär. Totalt drog kvällarna tillsammans med barnaktiviteterna runt 3 000 pers. När man ser vilken uppslutning och den samverkan som gjordes mellan aktörerna för att göra detta möjligt så får man energi och finner en glädje att köra på in i hösten.

Det har varit intensivt och inneburit mycket jobb men i morgon fredag är så dags för årets stora fest i Hässleholm nämligen Hässleholms Stadsfest 2019. Efter förra årets succé så undra man när planeringen drog igång inför 2019 hur toppar vi det detta året. Men nu när vi är vid mållinjen så känns det som vi har lyckats. I år blir Stadsfestens stora dragplåster Markolioo och lägg där till Robin Stjernberg, Shirin, Pidde P med flera som dragare tillsammans med våra lokala band. Det är just det lokala som vi vävt in ännu mer till årets fest. Vi kommer nämligen ha en mindre scen placerad på Första Avenyn där de lokala banden håller till. Scenprogrammet är sammansatt av Studiefrämjandet med Patrik Nilsson i spetsen så ta en sväng förbi här finns guldkorn att njuta till.
I övrigt blir det även barntivoli, barnallsång, matvagnar och knallar samt krogarna har dukat upp och erbjuder mat och dryck.

Nu hoppas vi att vädret är med oss och besökarna strömmar in.
Tillsammans skapar vi ett levande Hässleholm.

Dagens fråga

Svarar du när det ringer telefonnummer som du inte känner igen?

Loading ... Loading ...