Tyringe vinner mest på uttåg

FOTBOLL

Från sjätteplats och häng på kvalplats, till fjärde och kommandot om detsamma. Tack vare att Tyringe förlorade en av sina matcher mot Jägersborg tidigare i år var man det lag som tjänade mest på när dessa uteslöts i norrsexan efter sin andra walk over den gångna helgen. Också Knislinge, som kryssat i en av matcherna mot Jägersborg, blev av med färre poäng vid uteslutningen.

Surast var strykningen av laget för Farstorp och Sibbhult som tappade tolv respektive tio plusmål ur sin målskillnad.
Efter omräkningen leder Hästveda fortsatt tabellen (35p), men nu före Lönsboda (30), Sibbhult (28) och Tyringe (24) på kvalplatser uppåt. Jagande där bakom är Farstorp (22), Ballingslöv (22), Finja (21), Knislinge (19), Hörja (9) och Skånes Fagerhult (1). Lönsboda, Ballingslöv, Knislinge och Hörja har spelat 15 matcher, Skånes Fagerhult 16, övriga 14.

Dagens fråga

Tror du att Malmö FF går vidare i Europa League?

Loading ... Loading ...