Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Låtskrivare död

Den amerikanske låtskrivaren LaShawn Daniels, som skrivit sånger till stjärnor som Whitney Houston, Beyoncé, Michael Jackson och Lady Gaga, har avlidit i samband med en trafikolycka. Han blev 41 år gammal.
LaShawn Daniels var född i Newark, New Jersey och fick sin inträde i musikbranschen tillsammans med Rodney ”Darkchild” Jerkins.
Han vann en Grammy för Destiny’s Childs hit Say my namn. Han var även med och skapade Love and war för Tamar Braxton och han var med i hennes realiy show Braxton family values och Tamar & Vince.
Några av de många låtar han skrivit är It’s not right but it’s ok (Whitney Houston), Telephone (Lady Gaga), You rock my world (Michael Jackson), Feedback (Janet Jackson), Holler (Spicy Girls), Scared of lonely (Beyonce) och I’m grown (Tiffany Evans)