Tony Johansson, Sofia Westberg och Emil Westberg cyklade runt Immeln.

Färre startande än normalt i Immelntrampet

Immeln För 21:a gången trampades det runt Immeln. Dystra väderprognoser bidrog till att startfältet var något tunnare än normalt. 56 startande cyklade det natursköna kulturtrampet.

Det varnades för åska och skyfallsliknande regn inför Immelntrampet och det fick nog några att tänka om och stanna hemma. Men vädret visade sig vara helt okej och de som kom till start fick en trivsam dag kring Immeln.
– Trampet gick utan större missöden förutom att en vägvisningsskylt välts omkull vid utfarten från Strönhult. Det ställde till det för en del, berättar Ingrid Johansson i arrangerande Centerkvinnorna.
Fem vinster delades ut och förstapriset var en diabasskulptur av konstnären Christer Boarding. För att kamma hem den gällde det att ha alla rätt och vara närmast på utslagsfrågan – och det lyckades Anette Lindberg, Glimåkra, med.
Övriga priser gick till:
Inger Blomqvist, Esseboda, Cristina Larsson, Gärds Köpinge, Jan Persson, Dönhult och Rickard Mattisson, Sibbhult.

Dagens fråga

Tror du att Malmö FF går vidare i Europa League?

Loading ... Loading ...