Annons

Körkortslös stoppad på nytt

HÄSSLEHOLM En rutinkontroll från polisens sida slutade med att föraren av en bil misstänks för grov olovlig körning medan hans passagerare är misstänkt för narkotikabrott.
Hässleholm • Publicerad 6 september 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En rutinkontroll från polisens sida slutade med att föraren av en bil misstänks för grov olovlig körning medan hans passagerare är misstänkt för narkotikabrott.

Det var vid 21.30-tiden på onsdagskvällen polisen stoppade bilen, som kördes av en man i 20-årsåldern som saknar behörighet för detta, på Stobygatan. Då han tidigare är dömd för olovlig körning betraktas brottet som grovt.

Annons

I bilen påträffades en man, som även han är i 20-årsåldern, som visade tecken på att vara påverkad av narkotika.

Misstanke uppstod även om att han innehade narkotika, vilket ledde till att polisen även gjorde en husrannsakan i bilen och en kroppsvisitation av mannen. Dock hittades inget knark, så han är enbart misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons