Misstänker falsk elektriker

Glimåkra

Vid 15-tiden på torsdagen inträffade ett märkligt besök i ett hushåll i Glimåkra, vilket polisanmälts som hemfridsbrott. Enligt polisanmälan ska några barn i 10-årsåldern ha befunnit sig i bostaden när en man som påstod sig komma från ett elbolag ringde på dörren. Mannen uppgav att han skulle undersöka någonting med elen varpå barnen släppte in honom. Därefter gick mannen runt i huset och kollade bland annat under sängar och i skåp innan han avlägsnade sig. När målsmän senare kom hem och fick höra vad som hade hänt fattade de misstankar om att något inte stod rätt till och valde att kontakta polisen. Ingenting ska dock ha rapporterats som stulet i nuläget, enligt polisen.

Dagens fråga

Tror du att Malmö FF går vidare i Europa League?

Loading ... Loading ...