Nyförvärven i SHL

Ishockey Här är spelarna som kommit och gått.

Brynäs
Nyförvärv: Samuel Ersson, mv, Västerås, Alexander Lindelöf, b, do, Josef Ingman, b, do, Jonathan Sigalet, b, Frölunda, Greg Scott, f, CSKA Moskva, Anton Rödin, f, Davos, Jaedon Descheneau, f, Düsseldorf, Lukas Zetterberg, f, Västerås, Adam Brodecki, f, Linköping.

Djurgården
Nyförvärv: Niklas Svedberg, mv, Timrå, Marcus Högström, b, Stockton, Patrik Berglund, f, klubblös, Michael Haga, f, Mora, Kalle Östman, f, Västerås, Anton Hedman, f, Örebro, Tom Wandell, f, do.

Frölunda
Nyförvärv: Niklas Rubin, mv, Luleå, Karl Stollery, b, Jokerit, Theodor Lennström, b, Färjestad, Julius Bergman, b, Hartford, Johan Sundström, f, Kunlun Red Star, Nicklas Lasu, f, Kärpät.

Färjestad
Nyförvärv: Arvid Holm, mv, Karlskrona, Lucas Ekeståhl Jonsson, b, TPS Åbo, Jonathon Blum, b, Dinamo Minsk, Linus Arnesson, b, Örebro, Vojtech Mozik, b, Vitjaz Podolsk, Ville Leskinen, f, Kärpät, Victor Ejdsell, f, Rockford.

HV71
Nyförvärv: Adam Åhman, mv, Oskarshamn, Emil Johansson, b, Providence, Johannes Kinnvall, b, Timrå, Jesper Williamsson, b, Rögle, Eric Martinsson, b, Geneve-Servette, Linus Sandin, f, Rögle, Axel Holmström, f, Grand Rapids, Anthony Camara, f, Iserlohn, Juuso Ikonen, f, Hershey, Linus Fröberg, f, Växjö, Christian Sandberg, f, AIK.

Leksand
Nyförvärv: Janne Juvonen, mv, Mora, Johan Fransson, b, Geneve-Servette, Mattias Göransson, b, UMass-Lowell, Jonas Ahnelöv, b, Rögle, Fredrik Forsberg, f, Almtuna, Daniel Olsson Trkulja, f, Linköping, Sebastian Wännström, f, HV71, Andreé Hult, f, Schwenningen, Spencer Abbott, f, Mora, Patrik Zackrisson, f, Dynamo Moskva, Marek Hrivik, f, Vitjaz Podolsk.

Linköping
Nyförvärv: Jonas Holös, b, Fribourg-Gottéron, Hampus Larsson, b, Timrå, Max Lindroth, b, Tingsryd, Anton Mylläri, b, Malmö, Patrik Lundh, f, Kunlun Red Star, Mikael Frycklund, f, Västerås, Henrik Törnqvist, f, Timrå, Jaakko Rissanen, f, Kalpa, Robin Johansson, f, Mora.

Luleå
Nyförvärv: David Rautio, mv, Brynäs, Isac Brännström, f, HV71, Juhani Tyrväinen, f, IFK Helsingfors, Filip Hållander, f, Timrå, Arttu Ilomäki, f, Lukko.

Malmö Redhawks
Nyförvärv: Lars Volden, mv, Pantern, Mattias Lassen, b, do, Jesper Jensen Aabo, b, Jokerit, Adam Ollas Mattsson, b, Stockton, Jesper Jensen, f, Skellefteå, Nicolai Meyer, f, Södertälje.
Förluster: Cristopher Nihlstorp, mv, Graz, Anton Mylläri, b, Linköping, Anton Öhman, b, Modo, Marcus Sylvegård, f, Växjö, Kim Rosdahl, f, Modo, Per Ledin, f, klubb ej klar.

Oskarshamn
Nyförvärv: Fredrik Pettersson-Wentzel, mv, Düsseldorf, Tex Williamsson, mv, Tingsryd, Johan Alm, b, Skellefteå, Pontus Näsén, b, Vimmerby, Simon Després, b, Köln, Henrik Nilsson, b, Lahti, Emil Wahlberg, b, Västervik, Nichlas Hardt, f, Växjö, Hampus Harlestam, f, Vimmerby, Gustaf Franzén, f, Bik Karlskoga, Tyler Kelleher, f, Ingolstadt, Alexander Reichenberg, f, Färjestad, Pontus Netterberg, f, Växjö, Tobias Lindberg, f, Chicago Wolves, Johannes Salmonsson, f, Timrå..

Rögle
Nyförvärv: Christoffer Rifalk, mv, Oskarshamn, Roman Will, mv, Liberec, Erlend Lesund, b, Mora, Jakob Ragnarsson, b, Almtuna, Niklas Hansson, b, Texas, Dennis Everberg, f, Zug, Anton Bengtsson, f, HV71, Dominik Bokk, f, Växjö, Hampus Gustafsson, f, Hershey.
Förluster: Ville Kolppanen, mv, Ilves, Emil Kruse, mv, Västerås, Justin Pogge, mv, ZSC Lions, Alen Bibic, b, Villach, Ben Youds, b, klubb ej klar, Jonas Ahnelöv, b, Leksand, Jesper Williamsson, b, HV71, Linus Sandin, f, HV71, Lucas Elvenes, f, Golden Knights, Matt Carey, f, Schwenningen, Olle Liss, f, Dornbirner.

Skellefteå
Nyförvärv: Oskar Östlund, mv, Storhamar, Niclas Burström, b, Växjö, Philip Broberg, b, AIK, Arvid Lundberg, b, Växjö, Jacob Andersson, b, Björklöven, Tuomas Kiiskinen, f, Växjö, Jesper Frödén, f, AIK, Rickard Hugg, f, Kitchener, Jacob Olofsson, f, Timrå, Tom Pyatt, f, Utica.

Växjö
Nyförvärv: Mathew Bodie, b, Niznij Novgorod, Tim Erixon, b, Wilkes-Barre, Linus Nässén, Medicine Hat, Marcus Davidsson, f, Djurgården, Fredrik Karlström, f, Linköping, Emil Pettersson, f, Tucson, Jonas Engström, f, Oskarshamn, Marcus Sylvegård, f, Malmö, Jakob Forsbacka Karlsson, f, Providence, Ludvig Nilsson, f, Brynäs, Richard Gynge, f, Traktor Tjeljabinsk.

Örebro
Nyförvärv: Dominik Furch, mv, Tjerepovets, Jonas Arntzen, mv, Leksand, Aaron Irving, b, Storhamar, Max Lindholm, f, AIK, Daniel Muzito Bagenda, f, AIK, Mathias Bromé, f, Mora, Joonas Rask, f, IFK Helsingfors, Ludvig Rensfeldt, f, Timrå, Sakari Salminen, f, Ässät, Ryan Stoa, f, Traktor Tjeljabinsk.