Madeleine Olofsson, Killeberg: – Det har jag inte hört något om. Mina tågresor betalar i och för sig jobbet, och privat använder vi appen. Men det är tråkigt om rabatten försvinner. – Jag tycker också zonindelningen är konstig, länsgränsen ställer till det, det är till exempel billigare att åka till Osby från Killeberg, trots att det är längre, än att åka till Älmhult från Killeberg.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Nathalie Hånell, 18 år, Osby: – Jag visste inte om att jojokortet ska tas bort. Jag pendlar till skolan mellan Osby och Hässleholm och har ett skoljojokort.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Emelie Nilsson, Broby: – Jag köper biljett med jojokort och åker mellan Broby och Osby och mellan Broby och Sibbhult. Jag har laddat ner appen och åker ibland på den. Men jag tycker att jojokortet ska behållas. Det är dålig stil att ta bort det för de äldre klarar inte av tekniken.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Johan Andersson, pendlar mellan Malmö och Osby: – Jag använder appen och har gjort det i ett år och tycker den funkar bra. Däremot har jag bekanta som pendlar till Älmhult och det funkar inte med appen. Några av dem har därför köpt månadskort hos Länstrafiken Kronoberg. De betalar också bättre vid tågförseningar, så det har visat sig vara förmånligt av flera skäl.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Jan Karlsson, pendlar mellan Kastrup och Osby: – Jag reser med jojokort och tycker det är tråkigt att det försvinner, jag vill att det ska vara kvar.

ENKÄT Vad tycker du om att jojokortet ska försvinna?

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg
Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Har du tänkt köpa biljett till Helgeåfestivalen?

Loading ... Loading ...