Skäggvaxstöld gav dagsböter

HÄSSLEHOLM

En man i 25-årsåldern betalade för en del varor, men när han passerade genom larmbågarna på Ica Maxi så reagerade dessa för den burk skäggvax som han stoppat i byxfickan. Under torsdagen dömdes han av Hässleholms tingsrätt att betala 30 dagsböter à 50 kronor.
Händelsen inträffade i maj, och Vinslövsbon själv hävdade att han måste ha lagt ner vaxburken i fickan när telefonen ringde, och sedan glömt att den låg där. Vittnesmål från personalen i butiken ger dock en annan bild av situationen.
Enligt en av de anställda ska mannen ha hållit en plastpåse för fickan där han hade lagt burken, och när personalen frågat om han hade något i fickorna ska han ha nekat till det.

Dagens fråga

Tycker du att Jenny Wegner och Vittsjö GIK var rätt vinnare av Norra Skåne-pokalerna?

Loading ... Loading ...