Teddy och den röda bilen, av Greta Janus Hertz och Erika Meier Albert.
Vem har tagit alla papper? av Riina och Sami Kaarla.

Boktips

Teddy och den röda bilen
Grete Janus Hertz
Erika Meier Albert

Vem har tagit alla papper?
Riina Kaarla
Sami Kaarla
Bonnier Carlsen

Det går undan när Teddy är ute och kör i sin röda bil. Katter, hundar och höns får springa för livet för att undvika att bli påkörda. Teddy bara gasar på, ända tills det står en elefant på vägen som vägrar flytta på sig. Då blir det minsann tvärstopp. I Vem har tagit alla papper? försöker muminpappan att skriva en bok. En vindpust kommer och drar med sig alla bladen. Sen gäller det för läsaren att hitta mumins alla pappersblad på de olika uppslagen. Bägge böckerna är gjorda i miniformat, pixibok, och är därför perfekta att stoppa med sig i väskan eller vagnen när man ska iväg.

Dagens fråga

Har du lagt på vinterdäcken på din bil?

Loading ... Loading ...