Olycka på bro gav långa köer

Hässleholm

Strax efter klockan 8 på tisdagsmorgonen kunde trafiken börja släppas på igen efter en trafikolycka på riksväg 21 mellan Vankiva och Stoby en halvtimme tidigare. Men länge rådde det långa köer på platsen.
Olyckan skedde i riktning mot Kristianstad, i höjd med bron över järnvägen, där det bara var en fil i körriktningen.
– Då blir det snabbt köbildningar. Det brukar gå att komma fram för oss ändå, men i dag var det trångt. I och med att det var på en bro så kunde lastbilarna inte komma hela vägen ut till kanten, säger Jan-Olof Fröjd på räddningstjänsten i Hässleholm.

För att komma fram till olycksplatsen fick räddningstjänsten köra från två håll.
– Vi fick skicka den ena enheten från McDonaldshållet, konstaterar Fröjd.

Olyckan som sådan var en bakifrånkollision mellan två personbilar. Två personer var inblandade, men inga personskador rapporteras från platsen.
– Det var ingen allvarlig händelse utan bara materiella skador som följd, säger Fröjd.
Vid 8-tiden hade såväl räddningstjänst som ambulans lämnat platsen. Polisen var på plats tills olycksbilarna bärgats bort. Vid 9:15 rapporterade Trafikverket att det inte längre rådde någon påverkan på platsen.

Dagens fråga

Tror du att Storbritannien lämnar EU sista oktober?

Loading ... Loading ...