Annons

Ny stor svidande förlust för Tyringe

Hässleholm • Publicerad 22 september 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Tyringe har frågetecken för Oliver Celec.
Foto: Stefan Sandström
Tyringe har frågetecken för Oliver Celec. Foto: Stefan Sandström

Efter 0–7 och hela 48 pucktapp mot Troja-Ljungby ville Tyringetränaren Joakim Andersson se mindre slarv från sina spelare, och så blev det kanske. Men resultatmässigt blev det inte bättre, och mycket kan tillskrivas Nybros betydligt hetare vilja framför de båda målen.

Annons

Signifikativt var när Tyringe spelade med en man mer på isen. Hemmalagets Fredrik Strömgren täckte Marcus Englunds skott och kom sedan fri med Oliver Tornerefelt, som vaktade Tyringes kasse för dagen, och gjorde 3–0.

Helt plötsligt började Tyringe skapa flera chanser, och det var bara Nybros storspelande målvakt Robin Johansson som såg till att Tyringe inte spräckte nollan. Närmast mål var Melker Persson som träffade ribban efter cirka nio minuters spel i andra perioden.

Innan periodvilan hann Nybro med att göra ytterligare två mål, och båda gångerna var hjälpen till Tornerefelt bristfällig.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons