GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hundbajs levererat till dörren

FALSTERBO Den 44-årig Falsterbokvinnan utsatt för ofredande med bajs.
Söderslätt • Publicerad 7 oktober 2019 • Uppdaterad 24 november 2021
Hundbajs i mängd var vad en 44-årig kvinna i Falsterbo hittade på trappan utanför sin dörr. Arkivbild
Hundbajs i mängd var vad en 44-årig kvinna i Falsterbo hittade på trappan utanför sin dörr. Arkivbild

Någon gång efter klockan elva på fredagskvällen har en leverans bestående av uppemot tolv påsar fyllda med bajs levererats till en 44-årig kvinnas ytterdörr i Falsterbo.

Det var när hon öppnade dörren på morgonen som hon upptäckte bajset utanför dörren och en vit hink med texten ”Shit for you”.

Parallellt upptäckte hon även att ägg kastats på husets fönster och fasad samt att luft släppts ut ur tre av bilens däck.

Pernilla Nielsen NegrénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.