Islossning för Tyringe

ishockey Första segern kom på sjunde försöket. Tyringe vann med 5–2 mot Hanhals.
Hässleholm • Publicerad 9 oktober 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Äntligen fick Kevin Ericson och hans Tyringe jubla. Kevin Ericson svarade för en gedigen insats som han kryddade med ett mål i 4–3-segern mot Dalen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Tyringe rivstartade i Kungsbacka ishall och redan efter 1.13 låg ledningspucken bakom Scott Hector i Hanhals kasse. Gästerna kom igenom i två mot en och Simon Morberg satte 0–1.

Hanhals fick in en reduceringspuck före pausvilan när Axel Björklund fräckt rundade kassen och la in 1–3 med en backhand.

Sex minuter in i den tredje perioden kopplade Tyringe ett järngrepp om de tre poängen när backen Ludvig Adamsen pricksköt in 1–4 från sin högerposition.