Annons

Han laddar för nya skrattfester i Osby

Osby • Publicerad 10 oktober 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Lars Magnusson, Osbyrevyn.
Lars Magnusson, Osbyrevyn.

I dag, fredag, släpps biljetterna till Osbyrevyn på Borgen (som traditionsenligt har premiär på nyårsafton). Namnet på revyn är På riktigt och Lars Magnusson – Osbyrevyns frontfigur tillsammans med Jessica Persson – berättar att namnet syftar på en upplevelse utan mobiltelefoner och plattor.

Annons

I namnet På riktigt och i Logga ut-numret kan man alltså läsa in viss samtidskritik, men Magnusson konstaterar också med ett brett leende att revygänget inte har för avsikt att bjuda publiken på samhällskritisk diskbänksrealism.

Känner ni att ni är på väg att slå i taket efter den senaste tidens framgångar, eller finns det fortfarande utrymme för ta revyn till nya höjder?

Magnusson säger att revyn varje år försöker satsa extra på någon aspekt för att hela tiden utvecklas.

Annons

Efter att ha pluggat repliker och repeterat på skilda håll träffas sen hela ensemblen i början av december får två intensiva veckor med repetitioner.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons