Annons

Nilsson tillbaka som målvakt i IFK

Sport • Publicerad 12 oktober 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Poängen borta mot Bromölla betyder att det lär räcka med en poäng för de gulsvarta i årets sista seriematch. För inte ska väl Bromölla kunna plocka in elva mål?

Alexander Nilsson är tillbaka i IFK Hässleholms mål efter att förra veckan varit upptagen av Helsingborgs IF:s match mot Sirius.

Annons

– Det betyder att Kevin Alin blir reservmålvakt medan Jacob Holmberg spelar juniorkval med IFK i Limhamn, berättar Jonas Jönsson som inte rapporterar några avstängningar eller skador inför dagens viktiga match.

IFK vann borta mot Råslätt med 4-1. Jönköpingslaget har i övrigt knappast rosat marknaden den här säsongen och är redan klara för nerflyttning.

– Det finns ingen anledning att gå för något annat än vinst vilket förhoppningsvis kan göra att vi klättrar några pinnhål högre upp, säger Jonas Jönsson som kommer att träna IFK Hässleholm även de två kommande åren.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons