Annons

Sandmark nöjd trots förlust

ISHOCKEY G Det blev en ny förlust för Glimma i hockeytrean.
Sport • Publicerad 13 oktober 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

G Det blev en ny förlust för Glimma i hockeytrean. Pantern vann i Kirsebergs Ishall med 6-4 men trots resultatet var Johan Sandmark nöjd med lagets insats.

- Det är första gången under säsongen vi är påkopplade i 60 minuter.

Annons

Med två raka förluster i ryggen åkte Glimma HK till Malmö för möte med svårspelade IK Pantern. Pantern som under förra säsongen huserade i allsvenskan men efter konkurs tvingats starta om i division tre.

Glimma tog initiativet i matchen och fick första målet då Daniel Petersson öppnade säsongens målkonto. Hemmalaget ville annorlunda och lyckades med två snabba mål i slutet av perioden sätta sig i förarsätet. I slutet av andra gjorde först Jacob Dreberg 3-3 innan malmöiterna ryckte till 5-3 skaffade sig ett bra läge inför sista perioden.

Relativt omgående sköt Emil Turesson 6-3 för Pantern och det hjälpte föga att Oscar Alricsson tröstmålade för bortalaget. Matchen slutade 6-4 och en ny tung förlust för Johan Sandmarks mannar.

- Det är en riktigt bra och jämn match där motståndarna är lite mer effektiva än oss. Fortsätter vi med detta spelet kommer vi vända trenden, konstaterade Sandmark.

redaktion
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons