Lönsboda vaknade efter första 20

innebandy En sömnig period, en riktigt bra period och en jämn period gav Lönsboda 3–3 borta mot Skurup i innebandytvåan.
Osby • Publicerad 19 oktober 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Lönsboda var inte riktigt med när matchen drog igång och det straffade sig i målprotokollet. Redan efter knappt sju minuters spel stod det 2–0 till Skurup, och det kunde varit mer efter första perioden eftersom hemmalaget kostade på sig att missa en straff.

Lönsbodakillarna vaknade dock till inför andra perioden och då vände de på steken. Efter mål av i tur och ordning Albin Andersson, Mattias Pettersson och Felix Lundholm ledde de efter två spelade perioder.

Men istället för en större ledning kunde Skurup kvittera med knappt fem minuter kvar av matchen. sen fick Lönsboda ett gyllene läge att avgöra matchen när hemmalaget fick en spelare utvisad, men ett annars bra power play gav ingen utdelning den gången.