Annons

Anders Janssons föreställning till Hässleholm

Hässleholm • Publicerad 22 oktober 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Radikal Optimist hade premiär i Lund i våras. Under tisdagen släpptes 13 nya stopp på turnén. Foto: Nils Bergendal/Arkiv
Radikal Optimist hade premiär i Lund i våras. Under tisdagen släpptes 13 nya stopp på turnén. Foto: Nils Bergendal/Arkiv

Med 13 föreställningar kvar på höstens upplaga av Radikal Optimist väljer Anders Jansson att också göra en vårupplaga av den, med ytterligare 13 föreställningar.

Vårupplagan startar på Rival i Stockholm den 25 januari. Turnén gör två stopp i Skåne. På kulturhuset i Hässleholm den 31 januari, och på Slagthuset i Malmö den 16 februari.

Annons

– Jag älskar att turnera eftersom det handlar om att skratta tillsammans. Jag bygger förtroende, en teater i taget och ser fram emot att hälsa på i fler städer, säger Anders Jansson i ett pressmeddelande.

[contentcards url="https://www.nsk.se/2019/02/08/janssons-nya-en-komisk-energikur/" one_line="true"]

Turnén gör dessutom ett par stopp i Finland.

– Min mamma kommer från Kotka i Finland, men jag har aldrig varit i Finland, förutom att jag mellanlandat i Helsingfors, men det räknas inte. Det ska bli fantastiskt roligt. Inte minst med tanke på att jag pratar om min finska mamma i föreställningen, säger Anders Jansson.

[contentcards url="https://www.nsk.se/2019/02/05/en-optimist-som-trivs-pa-scen-2/" one_line="true"]

Biljetterna släpps med start på tisdagsmorgonen klockan 9.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons