Annons

Tabbouleh på linser

Recept Här har bulgur bytts ut mot de goda puylinserna som finns i välsorterade livsmedelsbutiker.
Publicerad 30 oktober 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
BILDEN FÅR ENDAST PUBLICERAS TILLSAMMANS MED TT:S URSPRUNGLIGA TEXT OCH FÅR INTE ÅTERANVÄNDAS I ANDRA SAMMANHANG Tabouleh är en omtyckt sallad från Mellanöstern som i vanliga fall görs med bulgur, här har jag använt de suveränt goda puylinserna i stället.**BILDEN FÅR ENDAST PUBLICERAS TILLSAMMANS MED TT:S URSPRUNGLIGA TEXT OCH FÅR INTE ÅTERANVÄNDAS I ANDRA SAMMANHANG**
BILDEN FÅR ENDAST PUBLICERAS TILLSAMMANS MED TT:S URSPRUNGLIGA TEXT OCH FÅR INTE ÅTERANVÄNDAS I ANDRA SAMMANHANG Tabouleh är en omtyckt sallad från Mellanöstern som i vanliga fall görs med bulgur, här har jag använt de suveränt goda puylinserna i stället.**BILDEN FÅR ENDAST PUBLICERAS TILLSAMMANS MED TT:S URSPRUNGLIGA TEXT OCH FÅR INTE ÅTERANVÄNDAS I ANDRA SAMMANHANG**

Till 4 portioner,  45 minuter

Du behöver:

Annons

Annons

Att äta till:

Annons

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons