Andersson: För många som gör sin egen grej

Hässleholm • Publicerad 1 november 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Joakim Andersson. Foto: Robert Rolf

Tyringes tunga trend fortsätter. Fredagskvällen bjöd på ytterligare en smärtsam förlust för göingarna, som hamnade i underläge per omgående. Kevin Eriksson visades ut för en slashing efter 37 sekunder, och 1-0 kom som ett brev på posten bakom Joakim Strandberg.

Med en man mer på isen kunde Tyringe ändå reducera i första perioden. Gabriel Altberg noterades för målet.

Tyringe reducerade än en gång i tredje periodens inledning (Isac Bexdal), men Borås fick in 4-2 tre minuter senare, och stängde sedan matchen med 5-2 med tre minuter kvar.