Annons

Jägersborg redo att komma tillbaka

Hässleholm • Publicerad 5 november 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Per Stoltz är optimist.
Per Stoltz är optimist.

Jägersborgs IF hade under den gångna säsongen stora problem att få ihop lag till många av matcherna, och det hela ställdes på sin spets i början av september när de lämnade säsongens andra walk over. Det innebar uteslutning ur serien och klubbens sportchef Per Stoltz var rejält besviken på många av spelarna då.

Annons

Men nu har vinden vänt, och det är positiva tongångar som hörs.

– Det är inte helt klart ännu, men det kommer att bli jättebra. Och vi har en del spelare på gång också, men vi ska vara lite försiktiga och inte jubla för mycket ännu, menar Per Stoltz.

Tror du att förslaget med att skrota sjuan och att ni hamnar i en väldigt lokal division sex-serie kan göra det lättare att få ihop lag?

Fakta:

Division 6 norra: Finja, Färingtofta, Hörja, Ljungbyheds, Maglasäte, Norra Rörum, Nävlinge, Perstorp Bälinge, Röstånga, Tjörnarp, Tyringe, Vinslöv.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons