Islam måste integreras

Jag lyfter på kepsen för Stefan Olofsson, och hans välskrivna inlägg i onsdagens tidning. Han beskriver vad vi andra också upplever när vi är på stan eller på buss och tåg.
Påbyltade kvinnor -och barn-oftast i grupper, där ett vänligt “hej”, sällan besvaras.
Han påpekar också, hur muslimska flickor redan som tonåringar lär sig, att de inte tillhör samhället. Och i jämställdhetens namn är det spill av resurser: Tänk vad dessa flickor senare kunde bidra med om de fick tillstånd att bli som deras jämnåriga.
Men tyvärr verkar det som att politikerna accepterar, att fickorna inte får ta del i simning ifall det finns “ fel” kön bland badgästerna.
Och accepterar att många inte får ta med på skolresor och så vidare. Alltså en kultur iblandat religion, viktas högra än det sekulära samhället vi annars skryter med. Troligtvis av rädsla för att bli kallad rasist. Men en rasist är en person, som diskriminerar på grund av ras, sexuell läggning med mera. Men folk som vill hjälpa till att integrera, är inte rasister, tvärtom är det dom som inte vill, eller får tillstånd till integration, som är de egentliga rasister. Hur ofta ser vi muslimska kvinnor finna en icke-muslimsk man?
Jag har bara vetskap om ett fall, där paret jagades, och slutligen fick ge upp. Hon var från Pakistan, och varje gång de tog en taxi i Köpenhamn, så berättades det om att en muslimsk kvinna var tillsammans med en “vit” man. Så de hotades av familjen och skildes.
Så om den så kallade“ feministiska” regeringen menar allvar, bör den undvika att lyssna till imamer (om de inte är integrerade) eller andra lärda företrädare för islam. Annars återgår vi till 50-talet, där jag gick i könsuppdelat skolklass enbart pojkar. Sen kom 60-70-80- talet där allt
beträffande kön var på lika villkor. Jag upprepar: Slöjor och andra kvinnoförtryckande symboler hör inte hemma här.
Alla(h) borde kunde förstått det är islam som ska integreras i Sverige – inte tvärtom.

Dagens fråga

Tycker du om att bada bastu?

Loading ... Loading ...