GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hett debattklimat inför klimatdebatt

Hässleholm • Publicerad 15 november 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Lars J Eriksson och Mats Gunnarsson jabbar igång inför söndagens debatt. Foto: Teodor Dimblad
Lars J Eriksson och Mats Gunnarsson jabbar igång inför söndagens debatt. Foto: Teodor Dimblad

När media bjuds in att träffa debattörerna i förväg under torsdagen går det redan hett till.

Under sommarens debatt på Norra Skånes ledarsida anklagade Mats Gunnarsson sin meningsmotståndare för klimatpassivitet.

Från klockan 17 i blå salongen på Kulturhuset i Hässleholm fortsätter debatten och allmänheten bjuds in att delta. Vid sin sida kommer de båda också att ha varsin bisittare – i Lars J Erikssons fall professor Gunnar Juliusson och i Mats Gunnarssons miljökonsulten Maria Larsson.

Moderator under kvällen är Hässleholms miljöchef Sven-Inge Svensson. Debatten i sin tur arrangeras av nätverket Hållbara Hässleholm och Studiefrämjandet.

Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.