Annons

Förlust för Osby inför storpublik

ishockey Det var folkligt i Osby ishall under söndagen
Osby • Publicerad 17 november 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Osbys tränare Teemu Elomo. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Osbys tränare Teemu Elomo. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Att det finns ett stort hockeyengagemang i Osby vet vi sen gammalt. Dock har intresset för laget varit skralt och den stora supporterskaran svårflörtad under hösten trots att laget presterat flera toppinsatser i sin hemmaborg. Det var upp till bevis under söndagskvällen då klubben tillsammans med sponsorer generöst bjöd på inträdet i förhoppning om storpublik till ”Hangaren”.

Annons

Eric Lövstrand sköt 1-0 via stolpen på en spelvändning och gav hemmalaget den ledningen man önskat. Två raka utvisningar tog HA 74 in i matchen spelmässigt då initiativet bytte sida när matchen ändrade skepnad totalt.

Osby gick inte alls att känna igen och det fina hemmaspelet från tidigare matcher lyste med sin frånvaro. Givetvis en chock för den mångfaldiga hemmapubliken och en brant uppförsbacke att bestiga för OIK inför matchens slutfas.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons