Glimma föll i förlängningen

Ishockey Glimma hade chansen att säkra en plats i Alltrean genom att ta minst två poäng i hemmamatchen mot Limhamn, men istället blev det förlust med 3–4 efter förlängning och nu avgörs allting i sista omgången på söndag när Glimma möter Frosta på bortais.
Sport • Publicerad 21 november 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Mot Limhamn fick Glimma jobba i uppförsbacke. Gästerna tog ledningen efter drygt 15 minuters spel, men hemmalaget replikerade snabbt genom David Nilsson.

I andra perioden hade Glimma chansen två gånger om i power play, men istället var det Limhamn som återtog ledningen med drygt tre minuter kvar av perioden. De ökade sedan på den ledningen direkt i tredje, men efter det var det Glimma som dominerade matchen.

Drygt två minuter efter 1–3-målet reducerade de i power play genom David Svensson, och strax därefter fick de chansen i ett nytt power play. Då blev det inget mål, men Limhamn tvingades ta time out för att lätta på Glimmas tryck.

Med bara fyra sekunder kvar av ordinarie tid fick Glimma till en kvittering till 3–3 genom Joel Fantenberg. Men i förlängningen satte Limhamn ett segermål vilket innebär att Glimma måste ta en poäng mot Frosta för att ta sig till Alltrean.