Tyringeförlust på övertid

Hässleholm • Publicerad 27 november 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Oliver Celec svarade för två poäng i matchen mot Hanhals. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM/ARKIV

Tyringe tog säsongens enda trepoängare borta mot Hanhals. I returen på Tyrs Hov såg det länge ut som att även den andra fullpoängaren skulle komma. Men inte heller denna gång var marginalerna på Göingelagets sida.

Adam Willig kunde fem minuter in på den andra perioden utjämna till 1-1. Men Tyringe fick ett nytt läge att spela power play fem minuter senare. Vilket de gjorde fantastiskt bra. Oliver Celec slog på ett skott som Simon Morberg styrde i mål bakom Mathias Israelsson i gästernas mål.

Det kunde ändå blivit ett segermål för Tyringe. Först fick Bálint Horvath öppet mål men lyckades inte träffa den studsande pucken. Strax efter fick de chansen till på ett nytt power play som den här gången blev resultatlöst.