Annons

Servicekontor utvidgar med af

Hässleholm Den 2 december flyttar Arbetsförmedlingens kundtorgsverksamhet in i Statens servicecenter servicekontor i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 29 november 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Servicekontoret erbjuder redan hjälp med tjänster från Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Arbetssökande och arbetsgivare kan gå till servicekontoret för att få hjälp att använda Arbetsförmedlingens digitala tjänster.

Annons

Hässleholm är en av sex orter där service på servicekontor ska prövas under några månader för att ge kunskap inför en planerad start på Statens servicecenters samtliga servicekontor 2020.

– Nu ser vi fram mot att även välkomna arbetssökande och arbetsgivare för att bland annat vägleda dem i Arbetsförmedlingens digital tjänster. Vi tror att det blir lättare för många av våra besökare att fler myndighetstjänster samlas på en plats, säger Angela Löfkvist, m kontorsområdeschef på Statens servicecenter.

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons