Hässleholms IF:s Yass Janabi, här i kamp med Sösdalas Flamur Grabanica i en av gruppspelsmatcherna, avgjorde finalen mot Bjärnum med matchens enda mål. Foto: Robert Rolf
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Hässleholms IF:s segrande lag bestod av Eliah Kronholm, Erjon Rama, Rahal Omed Nader, Eddie Hoang, Drilon Kurti, Abdullah Shawish, Maksymilian Bazant, Daniel Stijovic och Yass Janabi tillsammans med ledarna Kristoffer Kärvegård och Mikis Constantinidis.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Bjärnums Hugo Svensson (blått) i kamp med Strömsborgs Filip Rönnholm i en gruppspelsmatch som avgjorde vilket av lagen som skulle gå vidare. Det blev Bjärnum som vann den kampen med 4–1, och de tog sig sedan hela vägen till final där Hässleholms IF blev för svåra. Foto: Robert Rolf
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
HIF:s Albin Andersson i kamp med Sösdalas Jesper Lauber

Yngsta HIF-laget skrällde i Peneton cup

futsal Att det skulle bli ett HIF-lag som vann Peneton cup var ingen skräll, men att det var laget som bestod av spelare födda 2003-2005 var det nog ingen som hade trott.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Tittar du på julkalendern i SVT?

Loading ... Loading ...