Winnerbäck till Tivoliparken

NÖJE

Knappt har Lars Winnerbäcks höstturné i arenor hunnit avslutas förrän artisten under måndagen presenterade en sommarturné för kommande år.
Turnén inleds på Sofiero Slott i Helsingborg den 10 juli, och det är det första av blott två stopp som görs på skånsk mark. En dryg månad senare, den 14 augusti, spelar han i Tivoliparken i Kristianstad.
Turnén avslutas på hemmaplan i Linköping den 29 augusti. Totalt är 21 spelningar planerade i dagsläget. Och den kan ses som en uppföljning på höstturnén och skivsläppet Eldtuppen.
– I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar, skriver artisten i ett pressmeddelande.

Dagens fråga

Tror du att Malmö FF går vidare i Europa League?

Loading ... Loading ...