Annons

VHK kan vinna tionde raka

Hässleholm • Publicerad 6 december 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Ludwig Rosenberg lyfter fram kombinationen mellan förre tränaren Peter ”Cassa” Jönsson och nuvarande VHK-tränaren Pelle Käll som en förklaring till höstens framgångar. 					      Foto: Stefan Sandström/arkiv
Ludwig Rosenberg lyfter fram kombinationen mellan förre tränaren Peter ”Cassa” Jönsson och nuvarande VHK-tränaren Pelle Käll som en förklaring till höstens framgångar. Foto: Stefan Sandström/arkiv

Efter en stark säsongsinledning har Vinslövs HK ikväll möjlighet att få till en riktigt prydlig tabellrad med tio vinster, noll oavgjorda och noll förluster när HK Ankaret gästar Furutorpshallen.

Annons

VHK-tränaren Pelle Käll är inne på samma linje.

Senaste matchen mot Karlskrona missade Ludwig Rosenberg på grund av feber och krasslighet. Nu är han dock på benen igen och redo för kvällens match – där Käll även i övrigt kan matcha fullt manskap om inget oväntat inträffar.

För egen del har Rosenberg fått stort förtroende av Pelle Käll. Själv framhåller han främst att han är nöjd över att ha en tydlig uppgift på planen, där det primära är att styra och sätta fart på spelet för att få övriga i läge.

Annons

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons