GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Succéduon kör på i Vittsjö

fotboll Ekstrand och Mårtensson bygger vidare – mot Champions League.
Hässleholm • Publicerad 12 december 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Stefan Ekstrand och Thomas Mårtensson förde Vittsjö GIK till en allsvensk medaljplats. Nu har de lämnat klartecken för en fortsättning i klubben.                     Foto: Stefan Sandström
Stefan Ekstrand och Thomas Mårtensson förde Vittsjö GIK till en allsvensk medaljplats. Nu har de lämnat klartecken för en fortsättning i klubben. Foto: Stefan Sandström

Stefan Ekstrand och Thomas Mårtensson förde Vittsjö till en allsvensk tredjeplats som har gett eko i fotbolls-Sverige. Duon utsågs till Årets tränare på Fotbollsgalan.

Men nu blir det alltså Vittsjö GIK för hela slanten. Och Ekstrand ser fram emot att fortsätta resan.

Thomas Mårtenssons beslut var avhängigt tränarkollegans besked.

På spelarfronten står det klart att Summer Green, Leandra Smeda och Amanda Perez lämnar Vittsjö. Smeda och Perez fick sparsamt med speltid medan Green startade i fem matcher.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.