Annons

Aktiviteter för skollediga barn

ÖSTRA GÖINGE Tomteparad, hockey och julkul i stallet. Det är en liten del av allt som händer i Östra Göinge under jullovet.
Östra Göinge • Publicerad 17 december 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Skoleleverna är inne på höstterminens upplopp och ser fram emot några veckors ledighet. Högtiderna ska firas – men det finns även möjlighet att göra annat under lovet i Östra Göinge.

Dagen före julafton, 23 december, är det traditionsenligt tomteparad i Knislinge med start vid stationshuset och mål vid Snapphanehallen.

Annons

Sista dagen på jullovet, den 7 december, blir det full fart kring Trollacenter i Glimåkra. På förmiddagen är det en rad olika aktiviteter. Ungdomar i årskurs 5 och 6, utbildade Ledstjärnor av Skåneidrotten, håller i aktiviteterna. Skollediga barn kan hålla till i ishallen eller skejtparken, pulkabacken eller fotbollsplanen. Fritidsbanken kommer att lasta sin buss och finnas på plats för att låna ut utrustning till de olika aktiviteterna.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons