Annons

IFK Osby tappar till Örkelljunga

Sport • Publicerad 18 december 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Det blev bara tre matcher i Osbytröjan för Edem Hetcheli under 2019.

– Jag har bott i USA under större delen av året så jag spelade bara ett par matcher i somras, säger Edem Hetcheli som åkte på en lite udda skada.

Annons

– Jag stukade tån när jag badade. Jag skulle hoppa från en brygga och då tror man ju att det ska vara tillräckligt djupt vatten men det var det inte.

Den offensiva pjäsen har dock en hel division tre-säsong i bagaget från 2018. Och när han nu återvänder till fotbollen blir det i Örkelljunga.

– Osby har ju inte alls samma lag som när jag var där, till skillnad från Örkelljunga där jag känner hela laget. Jag tycker ju om Osby jättemycket, för det är ett lag som spelar riktigt bra fotboll, men nu prioriterar jag att spela i ett lag där jag har en massa vänner.

Målvakten Kristoffer Blom kom till Osby från Mala IF inför 2019 och vaktade målet i 16 seriematcher i fyran.

Nu väljer även han att ta steget till Örkelljunga.

Besnik Vilanca är nöjd med nytillskotten. Sedan tidigare har klubben gjort klart med Simon Omari, Mert Yanev, Adi Kusturica, Edo Salihovic och Josimar Calderon.

– Jättebra nyförvärv allihop. Bara synd att vi tappar ”Jasse” och ”Dibra” men det blir ju lite längre resor till Helsingborg nästa säsong, säger Örkelljungatränaren.

Jasmin Cejvanovic, Besnik Dibrani och Nazmi Vilanca har återvänt till Vankiva IF.

bild 1/2
Edem Hetcheli lämnar IFK Osby för Örkelljunga.
Foto: Stefan Sandström
Kristoffer Blom lämnar IFK Osby för Örkelljunga.
Foto: Robert Rolf
Edem Hetcheli lämnar IFK Osby för Örkelljunga.
Foto: Stefan Sandström
Kristoffer Blom lämnar IFK Osby för Örkelljunga.
Foto: Robert Rolf
Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons