GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vittsjö plockar in mer talang

fotboll F19-landslagsspelaren Saga Jontoft värvas från Kristianstads DFF
Hässleholm • Publicerad 19 december 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Kristianstads Saga Jontoft under fotbollsmatchen i Damallsvenskan mellan FC Rosengård och Kristianstad. Foto: Petter Arvidson/BILDBYRÅN
Kristianstads Saga Jontoft under fotbollsmatchen i Damallsvenskan mellan FC Rosengård och Kristianstad. Foto: Petter Arvidson/BILDBYRÅN

U23-landslagstrion Michelle De Jongh, Ebba Hed och Tove Almqvist gjorde stora avtryck i årets upplaga av Vittsjö, dessutom visade U19-landslagsspelaren Paulina Nyström att hon är ett framtidsnamn. För några veckor skrev 21-åriga Ebba Wieder från FC Rosengård på, och nu är det även klart att 18-åriga Saga Jontoft från Kristianstads DFF spelar i Vittsjö nästa år.

– I grund och botten handlar det om att jag behöver en nytändning och vill testa en ny miljö, säger mittfältaren som tackade nej till en fortsättning i Kristianstads DFF och nu skrivit på ett ettårskontrakt med Vittsjö.

Varför föll valet på just Vittsjö?

Vad ska du tillföra laget?

När Vittsjö drar igång träningen efter jul- och nyårshelgerna finns Saga Jontoft på plats. Men även om det är ett nytt lag så är det inte idel nya bekantskaper för henne.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.