Jocke saknas fortsatt inför Tyringes match

ishockey André Reimer ledde sista träningen innan Hanhals
Hässleholm • Publicerad 3 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Tyringe hade hoppats på att höstens negativa trend skulle brytas när fortsättningsserien började, men så har inte blivit fallet. Istället har det blivit sammanlagt 0–10 på de två inledande matcherna mot Kalmar och Vimmerby, dessutom har tränaren Joakim Andersson saknats på både match och träning.

När laget på torsdagseftermiddagen hade sin sista träning inför ödesmatchen mot Hanhals var det Tyringes assisterande tränare André Reimer som ledde det korta passet själv.

Är det du som kommer att leda laget i morgon (läs: i dag) också?

Kommer du att ha någon till hjälp i båset i så fall?

När tidningen i onsdags var i kontakt med Tyringes sportchef Filip Steensbjerre med anledning av att Joakim Andersson saknades i Vimmerbymatchen, och att det fanns indikationer på att han skulle vara på väg bort som tränare var Steensbjerre väldigt fåordig.

Inför kvällens match mot Hanhals så dras Tyringe med en del sjukdomsproblem.

Vem kommer att stå mot Hanhals?

Hur ska ni vända på den här trenden, för det är en oerhört viktig match?

bild 1/2
Tyringes assisterande tränare André Reimer (höger) och lagkaptenen Felix Lidgren i samspråk efter torsdagens korta träning inför kvällens match mot Hanhals. Foto: Robert Rolf
Efter torsdagens timmes långa träning samlades Tyringelaget i en ring mitt på isen där assisterande tränaren André Reimer först pratade om stolthet och där lagkaptenen Felix Lidgren sedan tog till orda och tryckte på att det var dags för laget att vända på den negativa trenden som de har just nu. Foto: Robert Rolf
Tyringes assisterande tränare André Reimer (höger) och lagkaptenen Felix Lidgren i samspråk efter torsdagens korta träning inför kvällens match mot Hanhals. Foto: Robert Rolf
Efter torsdagens timmes långa träning samlades Tyringelaget i en ring mitt på isen där assisterande tränaren André Reimer först pratade om stolthet och där lagkaptenen Felix Lidgren sedan tog till orda och tryckte på att det var dags för laget att vända på den negativa trenden som de har just nu. Foto: Robert Rolf
Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.