GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Matkasse tillhygge vid misshandel

SVEDALA En konflikt kring en man ska ha lett till att en 55-årig kvinna från Svedala drämde en matkasse mot en annan kvinna som polisanmält henne för misshandel.
Svedala • Publicerad 7 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Matkasse blev tillhygge i misshandel som nu polisanmälts. Arkivbild
Matkasse blev tillhygge i misshandel som nu polisanmälts. Arkivbild

Enligt polisanmälan gjord av den yngre kvinnan ska konflikten röra en man som 55-åringen tidigare haft en relation med men som den yngre kvinnan idag är tillsammans med.

När de båda möttes i lördags klockan 19.30 i Svedala ska 55-åringen ha drämt en kasse på den andra kvinnan så hon skadat ena axeln.

I anslutning till vad polisen betraktar som en ringa misshandel ska den yngre kvinnan även under samma kväll ha fått sin bil saboterad i form av att bakre vindrutetorkaren knäckts av.

Pernilla Nielsen NegrénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.