Singelolycka på riksväg 15

LÖNSBODA En trafikolycka utan misstanke om brott inträffade i söndagskväll den 5 januari vid strax efter klockan 21.
Osby • Publicerad 7 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

En trafikolycka utan misstanke om brott inträffade i söndagskväll den 5 januari vid strax efter klockan 21.30. En personbil körde av riksväg 15 i riktning från Osby mot Lönsboda. Bilen hade hamnat i diket vid en T-korsning och passagerarna hade svårt att ta sig ur bilen.

Räddningstjänsten åkte ut och undsatte de två personerna i bilen. Ingen skadades vid olyckan. Enbart bilen blev skadad.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.