Bärgning klar – väg 15 öppen

Osby En trailerdragare och en personbil gick av vägen i halkan.
Osby • Publicerad 9 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Väg 15 från V Svenstorp till Boalt stängdes i samband med en singelolycka med en lastbil under torsdagsmorgonen.

Ett par hundra meter ifrån där lastbilen körde av vägen skedde vid samma tidpunkt en singelolycka där en personbil gled av vägen i halkan. I bilen färdades en kvinna i 30-årsåldern. Hon fördes till Centralsjukhuset i Kristianstad med lindriga skador.

I en tidigare version av artikeln stod det felaktigt att den skadade kvinnan färdades i lastbilen. 

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.