Annons

Elias Holmström sänkte Ankaret

handboll Vinslövs linjebjässe svarade för nio mål
Hässleholm • Publicerad 11 januari 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
Elias Holmström hade en bra dag mot Ankaret och noterades för nio mål i segermatchen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Elias Holmström hade en bra dag mot Ankaret och noterades för nio mål i segermatchen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

De som var oroliga för Vinslövs form efter förra helgens poängtapp mot Drott blev lugnade i den tuffa bortamatchen mot tabelltrean Ankaret.

Annons

Faktum är att enda gången Vinslöv inte ledde matchen var vid 1–1, sedan var de i ledningen hela tiden. De skaffade sig dessutom ett försprång på tre, fyra mål tidigt i matchen, och den som framför allt låg bakom det rycket var linjebjässen Elias Holmström som gjorde fyra av Vinslövs åtta första mål den inledande kvarten.

Vinslövs tidiga ryck i matchen berodde till stora delar på att försvaret träffade rätt och att målvakten Simon Bengtsson gjorde en kanonmatch med sammanlagt 20 räddningar. Framåt hade Vinslöv Elias Holmström, men också Christian Cosmo som ersatte Emil Karlsson som saknades på grund av en hjärnskakning.

I och med segern behåller Vinslöv trepoängsförsprånget till Anderstorp som på lördagen uddamålsbesegrade Farmen på bortaplan.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons